joi, 15 noiembrie 2012

Imagini din Burlesti

În pragul marilor sărbători creştine, fiecare dintre noi ne aducem aminte să fim mai buni şi mai atenţi cu cei de lângă noi.

Astfel, în ajunul Învierii Domnului, UTI şi-a îndreptat şi în acest an privirea către cei mai puţin norocoşi dintre noi, prin acţiuni menite să le aducă zâmbete pe chipuri şi bucurie în suflete.

UTI a creat o tradiţie de implicare socială de care nu se dezminte, acordând ajutoare în alimente şi dulciuri Casei de copiii din Valea Screzii, care face parte din Asociaţia Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi cu sediul în Vălenii de Munte. În luna decembrie a anului trecut, aflam prin intermediul presei (http://www.adevarul.ro/articole/mos-nicolae-pune-cadouri-in-gumari/334121) despre situaţia extrem de dificilă a copiilor din satul Burleşti, care erau nevoiţi să se deplaseze în fiecare zi 12 km până la şcoală şi înapoi prin păduri şi locuri sălbatice. UTI le-a oferit de Crăciun daruri, iar anul acesta copiii nu au fost ocoliţi nici de iepuraşul de la UTI, care a venit încărcat cu îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri, toate pentru a le aduce un strop de bucurie.


Frumos text..paduri!?..hmda...locuri salbatice!?.. Cred ca cel ce a scris acest articol este departe de realitate.Am gasit si niste imagini


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu